© 2023 by amalie maindal nielsen.

Kontakt mig på mail eller via et opkald.

  • Instagram

 En hyldest til den   perfekte, uperfekte pik 

Med penisprojektet vil jeg have den skæve, lille, skøre, usædvanlige og afseksualiserede pik på dagsordenen. Men jeg har brug for din hjælp!

Penissen er presset. Det viser flere forskningsresultater, og det bliver bekræftet af de mænd, jeg fortæller det til. Penisprojektet er sat i verden for at undersøge, hvordan vi kan genoprette mændenes kærlighed til deres pik. 

Og her kommer min største udfordring ind i billedet: Jeg har ikke selv en pik - så hvilken ret har jeg til at tale om det her?

I princippet har jeg ingen ret til at bringe dette emne op. Alligevel gør jeg det. I må bære over med mig, kære mænd - jeg kan bare ikke lade være!

Fortæl din historie - anonymt!

penisprojektet

tegninger

Tegningerne fra penisprojektet er alle håndtegnede og ikke to er ens - ligesom alle tissemændene derude. Er du interesseret i en tegning, kan du holde øje med udvalget her på hjemmesiden eller på penisprojektets Instagramprofil. Her opdaterer jeg løbende med tilgængelige tegninger. 

historier

Gennem projektet vil jeg indsamle penishistorier fra mænd og kvinder, der har noget at fortælle. Projektet er sat i verden for at fortælle om dit forhold til pikken

- ikke mit. 

Vil du snakke om tissemænd med mig? Så kontakt mig her.

udstilling

Alle historier, informationer og kreationer vil blive sat i scene til en udstilling. Udstillingen vil blive afholdt torsdag den 9. til lørdag den 11.  januar på Godsbanen, og du er naturligvis mere end velkommen. 

Der vil løbende komme mere info, og vil du danne dig en idé om, hvad du kan forvente, kan du få et sneak peek her